Úvod Zariadenia Hľadáte telefón, ktorý neutopíte a nerozbijete? Tento stojí pod €100!

Hľadáte telefón, ktorý neutopíte a nerozbijete? Tento stojí pod €100!

0

Medzinárodný online predajca everbuying.net nám už niekoľkokrát ponúkol rôzne smartfóny, ktoré bolo možné získať za zvýhodnenú cenu oproti konkurencii.

Momentálne sa jedna takáto limitovaná ponuka týka odolného smartfónu Homtom HT20. Jeho cena klesla z necelých 117 eur na 89,99 eur, týka sa však obmedzeného počtu kusov. Momentálne ich zostáva 63. Akcia pritom bude prebiehať ešte približne sedem dní.

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu <<<

Čo sa týka samotného smartfónu Homtom HT20, jeho prednosťou je odolnosť. Vďaka certifikácii IP68 sa nemusíte báť vody, prachu ani piesku, Zosilnená hliníková konštrukcia odolá pádom a pred poškodením tiež pomôžu „nárazníky“ po stranách zariadenia.

homtom ht20

Napriek zameraniu na odolnosť, Homtom HT20 nie je príliš robustný a ani veľký. Kompaktný displej má len 4,7 palca a vzhľadom na uhlopriečku disponuje dostatočným rozlíšením 1280 x 720 pixelov. V tele hrubom 12,9 milimetra si nenašla miesto len 3500 mAh batéria ale aj 2 GB operačná pamäť RAM, 16 GB úložisko (microSD do 64 GB) alebo čipset MediaTek MTK6737 (štyri jadrá – takt 1,3 GHz).

homtom ht20Výrobca zvolil foto kombo v podobe 8 Mpx / 2 Mpx snímačov, pričom nezabudol pribaliť senzor odtlačkov prstov. V našich končinách môžete počítať aj s podporou pre 800 MHz 4G LTE pásmo v spojení s dvojicou súčasne aktívnych SIM kariet.

homtom ht20

Homtom HT20 sa možno nehodí pre každodenné používanie a inštaláciu množstva náročných aplikácií, no na turistiku, výlety alebo nočné výjazdy je viac ako stvorený. Mierne outdoorové zameranie ocenia určite mnohí používatelia.

Predpredaj smartfónu je už spustený a zákazníkom ich predajca začne odosielať už na konci septembra. Po vypredaní limitovaného počtu kusov sa cena smartfónu vráti na pôvodnú sumu. Homtom HT20 spolu s ďalšími fotografiami a detailmi nájdete na odkaze nižšie.

>>> Zobraziť podrobnosti <<<