Úvod Výrobcovia Samsung DISKUSIA: Myslíte, že sú skladacie telefóny budúcnosť? Nahradia klasické telefóny?

DISKUSIA: Myslíte, že sú skladacie telefóny budúcnosť? Nahradia klasické telefóny?

3

Kedysi sa o Samsungu hovorilo, že jediné čo vie dobre robiť je rýchlo skopírovať nápady iných spoločností. Kórejská firma je však jeden z najväčších inovátorov dnešnej doby.

Ako prvý prišiel s kategóriou phabletov, keď predstavil vtedy nepredstaviteľne veľký, 5,3-palcový Galaxy Note. Dnes už za phablety považujeme zariadenia, ktoré ponúkajú 5,5-palcový a väčší displej.

Momentálne to vyzerá tak, že juhokórejský inovátor dokázal prekonať ďalšiu bariéru v mobilnom svete, ktorá by mohla priniesť úplne novú kategóriu zariadení: skladateľné, resp. ohybné smartfóny. Kategória, ktorú doteraz preberali len v sci-fi konceptoch sa možno stane skutočnosťou a my sme šťastnejší, než kedykoľvek predtým.

Samsung má už teraz pripravovať ich prvý skladateľný smartfón, ktorý má ponúknuť 5,0-palcový displej. Po rozložení by sa z neho mal stať 8,0-palcový tablet. Kedy príde, pýtate sa? Pravdepodobne budúci rok. Podobne ako v roku 2011, keď spoločnosť predstavila Galaxy Note je aj teraz ďaleko popredu konkurencie, čo by jej mohlo zaručiť prvú priečku v celkovom súboji výrobcov. Myslíte si, že sa to stane? Myslíte si, že sú skladateľné telefóny naozaj budúcnosť mobilného priemyslu? Dajte nám vedieť v ankete a diskusii nižšie!

[yop_poll id=“81″]