© weibo.com

Spoločnosť Xioami sa vôbec nesnaží ututlať informácie o svojom novom smartfóne. Práve naopak. Xiaomi Mi Max sme už videli na fotografiách, vieme aká výbava nás čaká a najnovšie dokonca nechýba trojica promo videí.

Ak ste ešte nevideli žiadne čínske reklamné video, snímky nižšie sa vám môžu zdať na prvý pohľad čudné a možno trochu vtipné. Ázijská kultúra je predsa len trochu, alebo skôr veľmi iná, ako tá naša. Vo videách uvidíme spomínaný Xiaomi Mi Max a môžeme pekne vidieť, ako jeho nadrozmerná veľkosť vyzerá v rukách útlych Číňanov.

Xiaomi Mi Max bude totižto vybavený až 6,44-palcovým FHD 1080p displejom, pod ktorým bude tikať procesor Snapdragon 650 spolu s 2 GB kapacitou operačnej pamäte RAM. Za zmienku tiež stojí masíva 4500 mAh batéria, 15 Mpx fotoaparát alebo 16 GB (rozšíriteľné) úložisko. Dizajnu na smeč nahráva tenký profil zariadenia s kovovým rámom.

Xiaomi Mi Max bude predstavený už zajtra, 10. mája a spolu s ním uvidíme aj novú verziu používateľského rozhrania MIUI 8. Nižšie sa môžete pokochať exotickými propagačnými videami na daný „tabletofón“.