Úvod Výrobcovia Google Google: Súčasné smartfóny pravdepodobne nebudú podporovať Daydream VR

Google: Súčasné smartfóny pravdepodobne nebudú podporovať Daydream VR

0
Zaujala vás nová platforma virtuálnej reality s názvom Daydream od Googlu? Nemôžete sa už dočkať, kedy si ju vyskúšate na vašom mobile? Žiaľ, musíme vás schladiť, ako Google povedal, súčasné zariadenia pravdepodobne nebudú podporovať Daydream VR.

„Môžem vám povedať, že pravdepodobne žiadny aktuálny smartfón nebude spätne podporovať Daydream VR,“ povedal Clay Bavor vedúci VR oddelenia kalifornského giganta.

„Chceme zachovať veľmi vysokú kvalitu používania a preto musia všetky komponenty byť správne. Takže fanúšikom VR odkazujem, aby s kúpou nového smartfónu s podporou Daydream počkali pár mesiacov.“

DaydreamHome.0

Ale pripomíname, že Google ešte neoznámil minimálne požiadavky pre Daydream. Preto je možné, že súčasné TOP modely dostanú podporu. Zo všetkých dostupných vlajkových lodí je jediným podporovaným zariadením Nexus 6P, ale len pre vývoj. Či dostane podporu aj po oficiálnom spustení, nie je isté.

ZTE pred pár dňami predstavilo ZTE Axon 7, ktorý podporuje Daydream, ten ale zatiaľ nie je v predaji. Veríte, že virtuálnu realitu dostanú aj niektoré súčasné mobily?