Aj vy patríte medzi jedincov, ktorí nevedia odvrátiť zrak od displeja smartfónu? Potom by sa vám zrejme hodila špeciálna služba agentúry „Vodiacich rúk“. Tá vám pomôže s tým, aby vás počas pozerania do smartfónu nezrazilo na ulici auto, mohli ste si dať zmrzlinu, alebo…nezanedbávali manželské povinnosti v spálni.

Samozrejme ide o fiktívnu službu, ktorú má na svedomí známy komik a moderátor Conan O ‚Brien so svojím tímom. Conan naozaj vtipným spôsobom poukázal na fenomén dnešnej doby, v ktorej ľudia pozerajú do smartfónov takmer nepretržite. To sa týka aj kráčania po ulici, šoférovania alebo iných bežných činností.

Vyškolení zamestnanci služby Vodiacich rúk budú označení žltým tričkom a na rukách budú mať biele rukavice. Pôjdu s vami všade, kam budete chcieť ísť, no vďaka ich asistencii sa nebudete musieť vzdať interakcie so smartfónom. Ich pomoc vám dokonca môže zachrániť život. Pri prezeraní Facebooku alebo odpisovania na WhatsApp-e už nespadnete do otvoreného kanála na ulici a ani vás neprejde autobus miestnej hromadnej dopravy. Geniálne.

Pozrite si skutočne vtipné video v štýle humoru, akým je Conan O ‚Brien známy.