V obchode Google Play môžete opäť natrafiť na citeľnejšie zľavy, ktoré sa tentokrát týkajú dvoch veľmi zaujímavých hier. V oboch prípadoch ide o 80 % zľavu, pričom je ako zvyčajne časovo obmedzená a preto by ste s kúpou nemali váhať. Teda samozrejme ak sa vám hry páčia.

Prvá zľava sa týka hry Goat Simulator. Hra je k dispozícii za 0,99 € a jej uvedenie vyvolalo veľkú vlnu pozornosti. Postarala sa o to netradičná kombinácia simulátora a zvieracieho života.

Hra nemá podstatný cieľ ani dej. V úlohe kozy budete pochodovať rozsiahlym svetom, v ktorom budete šíriť zlobu a ničiť predmety. Hra má zábavný charakter a skvele poslúži na uvoľnenie. Zaujímavosťou je, že titul najskôr vznikol z recesie, no po pozitívnych ohlasoch verejnosti sa ho autori rozhodli uviesť najskôr pre PC platformu. Po veľkom úspechu sa logicky dočkali aj mobilné zariadenia.

Ak vám hra nič nehovorí, pozrite si video trailer nižšie alebo navštívte obchod Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coffeestainstudios.goatsimulator“]

Druhá zľava sa týka plnej verzie hry The Ghost Archives. Na stiahnutie je za sumu 1,19 € a ide o dobrodružnú adventúru, v ktorej otestujete svoje paranormálne schopnosti. V hre vás čaká náročná cesta do opusteného banského mesta, kde budete musieť vyriešiť sériu záhadných zmiznutí.

Hra ponúka skvelú grafiku, dva herné režimy, päť strhujúcich kapitol alebo podporu služby Google Play Hry. Nižšie opäť nájdete trailer pre hru, ako aj odkaz do obchodu Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.g5e.ghoststories.android.full“]