V minulom roku otriaslo mobilným herným priemyslom len pár hier. Jednou z nich bol aj titul This War of Mine, ktorý okrem nekompromisných pozitívnych recenzií zaujal aj poriadne vysokou cenou. Tá je momentálne znížená o 70 %.

Aj napriek veľkej zľave hra stojí 4,99 €, no vzhľadom na jej spracovanie je cenovka zaslúžená. V graficky skvele poňatej hre sa chopíte skupiny žoldnierov, ktorej pomôžete prežiť nehostinné podmienky vojnou zničeného sveta.

Veľmi zaujímavým prvkom hry je cyklus striedania sa dňa a noci. Počas dňa vás budú na každom rohu sledovať ostreľovači, takže v tomto čase zostať musíte zostať v skrýši a vylepšovať jej opevnenie alebo vyrábať veci a obchodovať. Ak však slnko zapadne a na oblohe sa objaví mesiac, nastane ten správny čas na hľadanie potrebnej výbavy k ďalšiemu prežitiu nadchádzajúceho dňa.

Hra je okrem toho nabitá emóciami a neočakávanými zvratmi. Po každom spustení hry vás dokonca privíta nové rozloženie objektov a postáv, s čím samozrejme musíte operatívne pracovať. Viac o charaktere hry prezradí trailer nižšie alebo priamo obchod Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.twommobile“]