Úvod Zariadenia Smartwatch Módna značka Michael Kors vstupuje na trh s Android Wear hodinkami

Módna značka Michael Kors vstupuje na trh s Android Wear hodinkami

0

Značka MICHAEL KORS sa vám určite nespojí s technológiami. Spoločnosť sa zameriava najmä na pánsku a dámsku módu a ich portfólio predstavujú doplnky, bižutéria a topánky.

Tento módny výrobca sa ale rozhodol vstúpiť na trh aj s inteligentnými hodinkami, kde predstavil svoju vlastnú sériu Michael Kors Access na Baselworld 2016.

Luxusné inteligentné hodinky budú bežať na Androide Wear, cena by sa mala vyšplhať na 395 dolárov (350,5 EUR). Výrobca tvrdí, že na trhu ich môžeme očakávať niekedy počas jesene tohto roka.

Vďaka ich flexibilite budeme môcť hodinky nosiť pri behu alebo len tak počas chôdze. Náramky sa dajú meniť, môžete si vybrať medzi kožou, kovom a silikónom. Hodinky prichádzajú v dvoch veľkostiach – jedna pre mužov a jedna pre ženy.

Podľa obrázku je veľmi pravdepodobné, že hodinky budú mať tzv. flat tire dizajn. Hoci tento typ dizajnu obsahuje malý „výstupok“ na spodku displeja, stále má najlepší pomer displeja k telu. Podobný dizajnový prvok má aj Motorola Moto 360.

Hodinky od Michael Kors sú súčasťou plánu spoločnosti Fossil Group, ktorá si dala za cieľ predstaviť 100 nositeľných zariadení v roku 2016.

Michael Kors Access for Men:

Michael Kors Access for Women:

Čo si myslíte o inteligentných hodinkách značky Michael Kors? Dajte nám vedieť v diskusii.

Autor článku: Tony Paluš