Úvod Výrobcovia Samsung Pochváľte sa: Galaxy S7 a S7 edge majú úžasnú funkciu Hyperlapse. Takto...

Pochváľte sa: Galaxy S7 a S7 edge majú úžasnú funkciu Hyperlapse. Takto vyzerá

8

Jedna z mnohých krásnych funkcií, ktorými Samsung vybavil svoje dve novinky, Galaxy S7 a S7 edge je Hyperlapse. Ide o funkciu, ktorá vám umožní vytvoriť zaujímavé, zrýchlené a stabilizované videá a to aj vtedy, ak telefón počas natáčania trasiete (napríklad pri chôdzi).

Najlepšou vlastnosťou Hyperlapse v Galaxy S7 a S7 edge je fakt, že sa takmer vždy podaria. Ešte sa mi pri testovaní nestalo, že by som s výsledkom nebol spokojný. Chvíľu vám možno bude trvať, kým si otestujete, ako Hyperlapse funguje, no potom sa z vás stanú veľkí umelci schopní zachytiť naozaj zaujímavé zážitky.

Samsung funkciu zakomponoval priamo do svojej aplikácie fotoaparátu, takže ju máte vždy pri sebe. Stačí kliknúť na „Režim“ a tam ho zvoliť. V nastaveniach potom môžete meniť rýchlosť Hyperlapse z automatickej, od x4, x8, x16 až po x32.

Ako teda vyzerá takéto Hyperlapse video? Nižšie nájdete náš pokus, ktorý sme natočili počas prechádzky v parku. Ak máte podobné video nahrané aj vy, kľudne nám do diskusie nižšie pošlite odkaz na YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=US-Ec4YoM8c