Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 vás vyjde na 699 € a Galaxy S7 edge...

Samsung Galaxy S7 vás vyjde na 699 € a Galaxy S7 edge na 799 €. Dostupnosť už od 11. marca

7

Plánujete si zaobstarať niektorú z noviniek, ktorú ponúka modelová rada Galaxy S7 od spoločnosti Samsung? Tak v tom prípade sa pripravte na už tradične vysoké cenovky, pretože sumy aj tento rok pôjdu od sedem stoviek vyššie.

Oproti minuloročnej generácii S7 edge ale nastala jedna drobná zmena. Za unikátny Android smartfón so zahnutým displejom tentokrát zaplatíme o 50 euro menej, a to aj napriek tomu, že ponúka väčšiu uhlopriečku či výrazne mohutnejšiu kapacitu batérie, než model Galaxy S6 edge.

Cenovky by sa mali po spustení predbežných objednávok podľa webu SamMobile pohybovať od 699 euro až nad 799 euro, pričom ide iba o odporúčané, nie pevne stanovené sumy. Predobjednávky štartujú od 23. februára a oficiálny predaj už od 11. marca, kde by malo byť zahrnuté aj Slovensko a Česká republika.

Nové Galaxy S7 a S7 edge prichádzajú s viacerými inováciami, kde nechýba vodeodolnosť, slot pre microSD, Dual Pixel fotoaparát s väčšími pixelmi a menším clonovým číslom, krajší dizajn alebo neustále zapnutý Super AMOLED displej. Taktiež ponúkajú vyšší výkon, rýchlejšie nabíjanie a lepšiu výdrž batérie. Porovnanie s predchádzajúcou generáciou Galaxy S6 nájdete v tomto článku.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov