Začiatok roka bol plodný nielen na nové aplikácie alebo hry, ale aj widgety. Mini aplikácie sa stali známe hlavne vďaka platforme Android a skvele dopĺňajú funkcionalitu celého systému.

Na domácej obrazovke tak môžete mať zobrazených množstvo informácií, no asi najčastejšie uvidíte widgety hodín, počasia, rôznych prepínačov alebo kalendára. V mesiaci január sa v obchode Google Play usídlilo niekoľko noviniek a nižšie nájdete tri, ktoré za to stoja.

On Time

On-Time

On Time je zaujímavý widget, ktorý vám ukáže len pár vašich nainštalovaných aplikácií. Napríklad, pre dopoludňajšie hodiny si môžete nastaviť dokumenty, kalkulačku, cloud služby a vlastne čokoľvek, čo by vám pomohlo k práci alebo štúdiu. Poobede sa zase môžu aplikácie zmeniť na Facebook, YouTube alebo iné voľnočasové pomôcky.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=iamsupratim.com.ontime“]

Multicolor Analog Clock

Multicolor-Analog-Clock-Widget

Tento widget analógového ciferníka hodín je tak jednoduchý, ako sa len dá. Vybrať si môžete z až 18-tich farebných prevedení a to je vlastne všetko. V jednoduchosti je krása, dobre vyzerá a je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themereflex.multicolorclock“]

Minimal Theme for Amber Weather

amber

 

Tento widget nie je samostatným prvkom, ale téma pre obľúbené Amber počasie. Dodáva mu totižto zaujímavý minimalistický look, ktorý je dnes veľmi žiadaný. O efektivitu sa postará zobrazenie len tých najdôležitejších informácií o počasí. Tému nájdete v ponuke aplikácie Amber.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.ezweather&hl=en“]