Spigen je dobre známy výrobca, vďaka ktorému naše smartfóny prežijú aj drsnejší pád na zem. Produkuje totižto ochranné kryty a puzdrá pre smartfóny s rôznou odolnosťou a dizajnom.

Vďaka tejto spoločnosti sme sa nepriamo dozvedeli, že Samsung predstaví až štyri nové smartfóny z modelového radu Galaxy S7. Na podujatí vo februári ale zrejme predstaví len dva a ostatné prídu na rad neskôr. Na stránkach renomovaného online predajcu amazon.com sa totižto objavili ochranné kryty tohto výrobcu pre celú Galaxy S7 líniu smartfónov. Ponuka je samozrejme doplnená aj o kvalitné snímky.

Samsung podľa všetkého najskôr predstaví modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge a pre záujemcov o veľké obrazovky má v zálohe pripravené zariadenia S7 Plus a S7 Edge Plus.

Nie je to prvýkrát, čo Spigen prezradil existenciu a vzhľad ešte nepredstavených smartfónov. V minulom roku podobne vyrukoval s puzdrami pre Galaxy S6 či phablet Galaxy Note 5. Náhľady na očakávanú Galaxy S7 líniu aj s ochranným príslušenstvom nájdete nižšie v našej galérii.

Spigen-Galaxy-S7-Edge-Plus-case (2)
Spigen-Galaxy-S7-Edge-Plus-case (1)
Spigen-Galaxy-S7-Edge-Plus-case
Spigen-Galaxy-S7-Edge-case (1)
Spigen-Galaxy-S7-Edge-case
Spigen-Galaxy-S7-Plus-case
Spigen-Galaxy-S7-case (2)
Spigen-Galaxy-S7-case (1)
Spigen-Galaxy-S7-case