Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 VIDEO Takto by mal vyzerať GALAXY S7, žiadne veľké zmeny nečakajte

VIDEO Takto by mal vyzerať GALAXY S7, žiadne veľké zmeny nečakajte

2
Možná podoba Galaxy S7

Nedávno sme informovali, že v prípade ďalšieho modelu vlajkovej lode spoločnosti Samsung zásadné vizuálne zmeny konštrukcie očakávať nemusíme. Teraz to navyše potvrdzujú aj rendery, kde je však i napriek tomu vidieť zopár upravených detailov.

Takýto krok bude juhokórejský výrobca zrejme ospravedlňovať tým, že dizajn Galaxy S6 a jeho materiály spĺňajú nároky najnáročnejších zákazníkov. Snahu preto podľa všetkého zameria skôr na vyladenie problémovej nadstavby TouchWiz či pokrokový hardvér, vrátane moderného čipsetu vlastnej výroby, s ktorým sa smartfóny z príslušného modelového radu pyšne chvália po každom oficiálnom predstavení.

Z renderov je možné vidieť napríklad zmenený tvar Home tlačidla pod displejom, ktoré je tentokrát hranaté a zadná strana obsahuje niečo, čo sa na prvý pohľad podobá na 2.5D ochranné sklo so zaoblenými hranami. Všetko teda zapadá do plánov Samsungu, podľa ktorých tentokrát nehodlá vizuálny vzhľad novinky radikálne meniť. Určite ale treba brať informácie s nadhľadom, keďže nepochádzajú z oficiálneho zdroja, teda priamo od výrobcu. Na vytvorenie predstavy, aké vylepšenia možno očakávať, to ale určite bohato stačí.

Rendery nájdete vo videu nižšie. Treba taktiež poznamenať, že za ním stojí populárny web uSwitch a chlapík s prezývkou uLeaks, ktorý má na konte niekoľko potvrdených únikov smartfónov od iných výrobcov.

Predstavenie na MWC 2016

Spoločnosť Samsung predstaví vynovenú generáciu vlajkovej lode Galaxy S7 a jej mierne väčšiu variantu S7+ už koncom februára budúceho roka. Tradične sa tak stane ešte pred otvorením brány na podujatie MWC , ktoré sa bude konať v španielskej Barcelone.