Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Unikli rozmery a podoba GALAXY S7, odhalila ich výrobná schéma

Unikli rozmery a podoba GALAXY S7, odhalila ich výrobná schéma

0

Po odhalení možného scenára, kedy by sa predstavili nie pôvodne štyri, ale iba dva smartfóny, prichádza na rad ďalšia užitočná indícia – schematické vyobrazenie konštrukcií Galaxy S7 a Galaxy S7 edge, ktoré sú porovnané s konštrukciou Galaxy S6. K dispozícii sú samozrejme aj hlavné rozmery.

Klasická S7 sa od klasickej S6 veľkostne nezmenila. Týka sa to šírky a dĺžky tela, pričom o hrúbke nie je v schéme ani jedna zmienka. Taktiež treba poznamenať, že uhlopriečka displeja údajne narastie o 0,1 palca na 5,2″. Zmení sa vďaka tomu pomer displej/telo zo 70,7% na modernejších 73,94%. Vidieť ďalej môžeme aj mierne kratší výbežok na zadnej strane, čo má na svedomí hlavný fotoaparát. Celková hrúbka zariadenia by preto mala mierne klesnúť.

Druhý Galaxy S7 edge má mať až 5,5-palcovú uhlopriečku. Menšia verzia teda nebude. Ak niekto preferuje menšiu uhlopriečku, nezostáva mu nič iné, ako siahnuť po klasickej verzii. Samsung si tak zrejme nechce opäť robiť priamu internú konkurenciu. Ponúkne dve novinky s iným dizajnom v podobnom duchu a odlišné veľkosti displejov, čím rozlíši zákazníkov na dve základné skupiny.

Samsung-Galaxy-S7-edge-dimensions