Čínske Lenovo začalo len nedávno lákať na svoj nový smartfón, ktorý bude podľa neho zabijakom všetkých „Note“ smartfónov. Na mysli má pochopiteľne zariadenia s väčšou uhlopriečkou displeja. Celý projekt výrobca dokonca „zastrešil“ sebavedomým hashtagom #KillerNote2016.  

Lenovo postupne poodhaľuje rôzne indície, ktoré naznačujú parametre smartfónu. Tým ho robí pochopiteľne lákavejším a upriamuje na seba pozornosť technologickej verejnosti. Zatiaľ vieme, že smartfón bude dostupný za veľmi prijateľnú cenu, bude mať 3 GB operačnú pamäť RAM, snímač odtlačkov alebo dokonca technológiu NFC.

TIP: Lenovo K3 Note za jednu z najlepších cien TU!

Sociálna sieť Twitter, respektíve konto spoločnosti Lenovo India, dnes poodhalila ďalší veľmi dôležitý atribút. Ide o displej a ten má byť aj v tomto prípade „zabijakom všetkých displejov“. Podľa spoločnosti Lenovo, displej nie je len o počte pixelov a pripraviť si máme naše zmysly. Špekulovať tak môžeme napríklad o novej zobrazovacej technológii alebo skôr o citlivosti na tlak dotyku.

Lenovo naplánovalo na 5. januára tlačové podujatie v indickom meste Naí Dillí. Práve tam sa očakáva predstavenie tohto nového, zatiaľ rozhodne zaujímavého smartfónu. Či Lenovo nevystrelí na prázdno uvidíme už za pár dní.