Úvod Výrobcovia HTC FOTO Toto má byť HTC One X9: Podoba s iPhone 6 a...

FOTO Toto má byť HTC One X9: Podoba s iPhone 6 a microSD až do 1 TB

7

Po čínskej certifikácii prišli na rad živé fotografie jedného z očakávaných Android smartfónov budúceho roka. Ako sme sa ďalej dozvedeli, miesto hi-end špecifikácií sa asi skôr dočkáme niečoho trošku slabšieho. A tu je dôvod prečo.

Odhady čínskych odborníkov hovoria o Full HD displeji alebo 2 GB RAM-ke, čo na budúcoročné generácie TOP modelov určite nesedí. Existujú teda veľké pochybnosti, pokiaľ by sme sa mali baviť o hardvérovej výbave. One X9 bude zrejme niečo podobné, ako je aj kontroverzný One A9. Na fotkách máme ale možnosť vidieť drobné vizuálne zmeny, vrátane stereo reproduktorov na prednej strane. Podobnú zostavu majú staršie modely ako napríklad HTC One M9 Plus. Jej výhody pocítite najmä pri multimédiách.

Rovnako si môžeme všimnúť zopár identických čŕt s telom nového iPhone.

Ostatné technické špecifikácie podľa bližšie nešpecifikovaného zdroja z Číny pozostávajú z 8-jadrového procesoru (2.2 GHz), 16 GB interného úložiska plus slotu na microSD až do 1 TB, 13/5 MPx fotoaparátov a – prekvapujúco – z Androidu 5.0 Lollipop, pričom 6.0 Marshmallow má momentálne predávaný HTC One A9. Tá posledná časť teda nesedí s realitou. Pri novinke sa dá totižto až na 99% očakávať aktuálna verzia.

HTC by malo One X9 ukázať začiatkom budúceho roka. Či na IFA 2016 alebo MWC 2016, je neznáme.

More-pictures-of-the-HTC-One-X9-are-released (3)
HTC One X9?
More-pictures-of-the-HTC-One-X9-are-released (1)
htc_x10