Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy S6 dostane Android 6.0 v januári, Note 4 vo februári

Samsung Galaxy S6 dostane Android 6.0 v januári, Note 4 vo februári

9

To, že Samsung už čoskoro rozpošle veľké aktualizačné balíčky pre súčasne a aj staršie generácie smartfónov, tuší asi každý. Dnes sa navyše tieto viac ako isté predpoklady potvrdili, pričom boli taktiež odhalené detaily, kedy Android 6.0 Marshmallow môžeme pri jednotlivých modeloch asi tak očakávať.

Podľa toho, čo vyplýva z ešte čerstvého aktualizačného harmonogramu spoločnosti Samsung, bude tento proces rozdelený do troch fáz. A ako je možné vidieť, v zozname nechýba ani starý model Galaxy S4. Nachádza sa ale až na samom konci, čiže v tretej fáze.

Informoval web PhoneArena, kde nájdete viac detailov vo vizuálnej forme.

Minuloročná vlajková loď Samsung Galaxy S5 dostane Marshmallow až niekedy v apríli 2016. Rovnako sa spomínajú modelové rady J, E, A a tablety Galaxy Tab S2. Note 4 by mal byť na rade počas druhého mesiaca ďalšieho roka.

Oproti prechádzajúcemu harmonogramu, kde bolo toho v zozname oveľa menej, teda pribudlo niekoľko dôležitých zmien. Medzi tie napríklad patrí posunutie aktualizácie Galaxy S6 edge+ z decembra na január, pričom Note5 zostáva bez zmeny. Jeho majitelia si budú Marshmallow aj s novým TouchWizom užívať už počas budúceho mesiaca.

Používateľské prostredie TouchWiz dorazí popri Android 6.0 s krajším a hlavne minimalistickejším dizajnom. Zmenám, ktoré ho čakajú, sme sa venovali ešte včera.