Úvod Smartphony Aktualizácie FOTO Takto bude vyzerať TouchWiz založený Android 6.0 Marshmallow na Samsung smartfónoch

FOTO Takto bude vyzerať TouchWiz založený Android 6.0 Marshmallow na Samsung smartfónoch

6

Samsung pre svojich zákazníkov vyrába niečo zaujímavé. Po predstavení oficiálnej verzie Android 6.0 okamžite začal upravovať svoju nadstavbu, ktorú poznáme pod označením TouchWiz. Novinka sa dostane na zariadenia ako napríklad Galaxy S6, S6 edge či S6 edge+.

Po ostrej kritike, ktorá bola namierená hlavne na príliš veľký počet často zbytočných aplikácií. Samsung sa preto už v aktuálnej verzii, ktorú predstavil spolu s Galaxy S6 a S6 edge rozhodol, že počet funkcií zníži a celkový dizajn podstatne zjednoduší. S blížiacou sa aktualizáciou na Android 6.0 Marshmallow sa blíži aj aktualizácia samotného TouchWizu a vyzerá to tak, že výrobca bude pokračovať v tom, čo začal.

V novej verzii už nenájdete zeleno-modrú farbu, ktorú Samsung využil ako pozadie pri rýchlych nastaveniach a ktorá značne pripomínala operačný systém Tizen. Namiesto toho na tomto mieste nájdete svetlosivú farbu, ktorá rozžiari inak dosť tmavé menu.

Nižšie už nájdete samotné screenshoty. V prvej galérii sú porovnané s aktuálnou verziou, v galérii nájdete screenshoty len z novej verzie.

novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-1
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-2
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-3
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-4
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-5
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-6
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-7
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-8
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-9
novy-touchwiz-android-6.0-marshmallow-10