Úvod Výrobcovia OnePlus Očakávaný OnePlus X odhalený: Tenučké rámiky a cena takmer 270 dolárov

Očakávaný OnePlus X odhalený: Tenučké rámiky a cena takmer 270 dolárov

5" Android smartfón OnePlus X uvidíme síce až za pár dní, už teraz ale poznáme jeho vzhľad a aj cenu.

0

Kompaktnejšia verzia zabijaka vlajkových lodí od čínskeho OnePlus je k nám bližšie a bližšie. Najčerstvejšie informácie tentokrát prináša oficiálna pozvánka na podujatie, kde ju výrobca konečne predstaví pred celým svetom.

A z dostupných informácií sme zistili nie len cenovku, ale aj vizuálny vzhľad prednej strany 5-palcového Android smartfónu. Všimnúť si teda môžeme extra úzke rámiky na ľavej/pravej strane od displeja či náznak prítomnosti 2.5D ochranné skla.

Ohľadne cenovky momentálne panujú veľké obavy, nakoľko tá by sa mala pohybovať až okolo sumy 267 amerických dolárov, čo je za mid-range produkt z Číny pomerne veľa. Ak ale OnePlus X ponúkne pokročilý hardvér alebo prémiové materiály, cenovka z pozvánky (1699 čínskych juanov) nemusí byť až taký prešľap. Taktiež ide podľa všetkého o model s vyššou internou pamäťou, ktorá dostane 32 GB kapacitu.

Ostatné technické špecifikácie OnePlus X majú pozostávať z 13 a 8 MPx fotoaparátov, 3 GB operačnú pamäť a aj slot pre microSD kartu. 29. októbra sa však toho dozvieme oveľa viac.

Pozvánka na predstavenie OnePlus X
Pozvánka na predstavenie OnePlus X