Úvod Operátori O2 O2 aj tento rok podporí Srdce pre deti, pomôcť môžete aj vy

O2 aj tento rok podporí Srdce pre deti, pomôcť môžete aj vy

3
  • O2 je generálnym partnerom Srdca pre deti už po štvrtýkrát
  • Pomôcť môžete aj vy – za každý odovzdaný použitý mobil prispeje operátor 1 € charitatívnemu projektu Srdcu pre deti
  • Návrat k výzve „Nový za starý“ – priama pomoc deťom, poukážka na nákup nového zariadenia, ekologická recyklácia
  • O2 vyzýva aj žiakov, ktorí sa od 15.10 do 15.11 môžu zapojiť do súťaže o skvelé ceny so svojimi triedami

O2 sa už po štvrtýkrát stáva generálnym partnerom Srdca pre deti, charitatívneho projektu denníka Nový Čas. Minulý rok O2 s pomocou zákazníkov rozdalo dýchacie prístroje slovenským nemocniciam v celkovej hodnote 25 tisíc eur. Tento rok sa vracia k výzve z rokov minulých – „Nový za starý“. Zákazníci môžu priniesť použité mobilné telefóny do O2, za ktoré získajú poukážku a zároveň podporia deti, ktoré to potrebujú. Za každý odovzdaný mobil prispeje operátor Srdcu pre deti 1 €.

V roku 2013 sa O2 takto podarilo vyzbierať 26 533 Eur. Do projektu sa zapojili aj školy, ktoré chce O2 vyzvať aj tento rok. Najúspešnejšia trieda má možnosť získať aj skvelé ceny, každý žiak sa bude môcť tešiť z tabletu s 2GB dátovou SIM kartou na 30 dní zadarmo. Laťka je vysoko, v poslednom kole najúspešnejšia trieda vyzbierala spolu až 1 040 kusov použitých mobilov. Pre viac informácií sa triedy môžu obrátiť na: zbierka@o2.sk. 

 „Tešíme sa opätovnej spolupráci s O2, s ktorým v Srdci pre deti opäť pomôžeme tam, kde je to najviac potrebné,“ povedala Júlia Kováčová, šéfredaktorka denníka Nový Čas.

Aj v tomto roku odvedie O2 za každý odovzdaný mobil, v rámci recyklačného programu Nový za starý, do zbierky 1 €. Zákazníci zároveň dostanú SMS poukážku na nákup nového smartfónu, ako protihodnotu za ich starý telefón. Odovzdané telefóny budú samozrejme ekologicky zrecyklované.

 „Nám je cťou, že môžeme byť opäť súčasťou tohoto projektu. Radi oživíme úspešnú výzvu Nový za starý, do ktorej sa môžu zapojiť všetci naši zákazníci, vrátane mladých ľudí na základných a stredných školách. Baví nás, že sa každý rok potvrdí, že Slovensko má SRDCE,“ povedala Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Nový za starý

Zákazníci O2 môžu so službou „Nový za starý“ získať nový telefón za ešte výhodnejších podmienok. Stačí ak na O2 predajňu prinesú svoj starý mobil, ktorý O2 ohodnotí a jeho hodnotu im odráta z ceny nového. Za každý odovzdaný starý telefón O2 navyše daruje 1 euro na charitatívny program Srdce pre deti. Orientačnú hodnotu starého telefónu môžu zákazníci získať aj na infolinke, alebo online na internetových stránkach O2. Finálnu hodnotu určí po prehliadke pracovníci predajne a zákazníkovi pošlú elektronickú poukážku vo forme SMS vo výške hodnoty telefónu. Poukážku si môžu následne uplatniť pri kúpe ktoréhokoľvek telefónu, tabletu alebo príslušenstva z ponuky O2.

Podmienky súťaže tried:

  • Do súťaže sa môžu zapojiť jednotlivé triedy zo základných a stredných škôl. Jedna trieda sa môže zapojiť len jeden krát.
  • Cieľom je vyzbierať čo najväčší počet použitých telefónov.
  • Vyhráva trieda, ktorá vyzbiera najviac mobilov a odovzdá ich v O2.
  • Každá trieda musí najneskôr do 15. 11. 2015 vrátane zaniesť škatuľu so použitými telefónmi do najbližšej O2 predajne.
  • V predajni kontaktná osoba podpíše Preberací protokol od predajne.
  • Odovzdaný počet starých mobilov trieda nahlási mailom na zbierka@o2.sk
  • O výsledku súťaže budeme informovať zapojené triedy najneskôr do 27. 11. 2015.

Na škatuli musia byť napísané tieto údaje, aby mohla byť trieda zaradená do vyhodnotenia:

  • Názov školy
  • Trieda
  • Kontaktná osoba, email, telefónne číslo
  • Počet kusov mobilných telefónov

 

VÝHRA: Tablet Lenovo Tab 2 A7-30 pre každého žiaka víťaznej triedy a zapojeného učiteľa, vrátane SIM s 2GB dát na 30 dní zdarma.

Srdce pre deti

Srdce pre deti je charitatívny projekt denníka Nový Čas spravovaný Nadáciou Pontis, v rámci ktorého majú darcovia možnosť podporiť deti trpiace vážnymi zdravotnými problémami, či nepriaznivou sociálnu situáciou. Myšlienka pomoci sa zrodila už v roku 1978 v Nemecku, v hlave novinára a zakladateľa mediálnej spoločnosti Axela Springera a postupne sa rozšírila až do rozmeru najväčšej charitatívnej zbierky v Európe. Na Slovensku za roky svojej existencie už pomohla vyše 17 tisíc deťom s neľahkým príbehom. Viac informácií nájdete na www.srdcepredeti.sk

 Nadácia Pontis

Srdce pre deti je charitatívny projekt denníka Nový Čas, ktorý spravuje Nadácia Pontis. Nadácia Pontis je jednou z najväčších grantových nadácií na Slovensku. Podporuje firemnú filantropiu, presadzuje zodpovedné podnikanie a venuje sa rozvojovej spolupráci. Nadácia Pontis je administrátorom združenia Business Leaders Forum, ktoré  presadzuje spokojnosť zamestnancov, ochranu životného prostredia, transparentnosť v podnikaní. Jeho členmi je 23 firiem, ktoré sa zaviazali podnikať zodpovedne. Nadácia Pontis organizuje ocenenie za zodpovedné podnikanie a firemnú filantropiu Via Bona Slovakia.