Úvod Výrobcovia LG Kovový LG Class oficiálne: 5-palcový displej, Snapdragon 410 a Android 5.1

Kovový LG Class oficiálne: 5-palcový displej, Snapdragon 410 a Android 5.1

6
LG Class

Pred pár dňami obleteli internet správy, podľa ktorých mal juhokórejský výrobca LG chystať netradične spracovaný smartfón. Neskôr to potvrdila oficiálna upútavka a dnes je už konečne predstavený.

Model Class ponúka technické špecifikácie pre nenáročných zákazníkov, pričom jeho elegantná konštrukcia pozostáva z pevného kovu. V jeho útrobách nájdeme slabší čipset Snapdragon 410, 2 GB operačnú pamäť, 13 a 8 MPx fotoaparáty či 5-palcový HD displej, ktorý chráni sklo s mierne zahnutými stranami.

Android smartfón poháňa operačný systém Android vo verzii 5.1.1 Lollipop. Prílev energie má zase na starosti 2,050 mAh batéria. Zabudnúť ale nemôžeme ani na 1W reproduktor. LTE konektivita, Bluetooth 4.1, NFC sú taktiež samozrejmosťou. Rozmery dosahujú 142 x 71.8 x 7.4 milimetra a váha 147 gramov.

LG Class si budú môcť zakúpiť kórejskí zákazníci už tento mesiac prostredníctvom všetkých miestnych mobilných operátorov. Vyjde ich zhruba na 340 amerických dolárov. Či novinku výrobca sprístupní aj na iných trhoch, nie je zatiaľ známe.

LG Class

LG Class
LG Class