Úvod Udalosti IFA 2015 ASUS odhalil cenu a dostupnosť inteligentných hodiniek ZenWatch 2

ASUS odhalil cenu a dostupnosť inteligentných hodiniek ZenWatch 2

0
ASUS ZenWatch 2

Tohtoročná generácia ZenWatch bola síce odhalená už dávnejšie prostredníctvom podujatia Computex, až doteraz sme však nepoznali ceny či dátum príchodu na spotrebiteľský trh. Tu sú chýbajúce informácie.

Výrobca ASUS sprístupní hodinky na vybraných trhoch, kde nechýba ani Slovensko, v dvoch veľkostne a cenovo rozdielnych modeloch už počas októbra. Väčšie prevedenie (49mm – 22mm remienok) s 1,6-palcovým AMOLED displejom vyjde zákazníka 169 EUR a menšie (45mm – 18mm remienok) o 20 EUR menej, pričom ponúkne 1,45″ zobrazovaciu jednotku. Vybrať si budeme môcť z troch farebných prevedení a obrovského množstva vymeniteľných remienkov.

Snapdragon 400 a IP67

ZenWatch 2 vo svojich útrobách skrývajú čipset Snapdragon 400, 512 MB operačnú pamäť či 4 GB úložisko. Kovová konštrukcia navyše ponúka zvýšenú odolnosť voči vode, a to vďaka certifikácii IP67. Batéria má poskytnúť hodinkám toľko energie, koľko potrebujú na celé dva dni bežného používania, čo nie je zrovna najhoršie. Nabíjanie pritom zabezpečuje šikovný magnetický konektor, ktorý dokáže doplniť 50% kapacity za približne 30 minút.