Úvod Novinky Monštrum z Číny: Ulefone be touch 2 ponúka obrovský výkon za ľudovú...

Monštrum z Číny: Ulefone be touch 2 ponúka obrovský výkon za ľudovú cenu

30

Zariadení z Číny pribúda a je nutné podotknúť, že mnohé z nich disponujú vyššou kvalitou, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Jedným z výrobcov produkujúcich telefóny vysokej kvality je práve Ulefone. Ten do predaja púšťa nový Ulefone be touch 2, ktorý si hravo poradí s akýmikoľvek aplikáciami či hrami.

Čo všetko teda ponúka? Pripraviť sa môžete na 5,5-palcový IPS OGS displej s rozlíšením 1 920 x 1 080, ktorý je prekrytý 2.5D sklom. Nechýba ani osemjadrový procesor MediaTek MTK6752 s jadrami o takte 1.7 GHz a grafický čip Mali-T760. Tejto výbave sekundujú 3GB operačnej pamäte RAM16 GB úložisko.

Na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát, zatiaľ čo na prednej strane sa nachádza 5 Mpx senzor. Zariadenie je vybavené dual SIM slotom, ktorý pojme SIM karty veľkosti Micro SIM. Celé zariadenie beží na Android 5.1 Lollipop a tak máte k dispozícii najnovšiu oficiálne predstavenú verziu Androidu.

Zobraziť kompletné špecifikácie

Ak si myslíte, že tento smartfón nič nevydrží, tak si pozrite toto video. V tomto bizarnom teste ho človek, ktorý zariadenie testoval, použil ako drvič na orechy či kladivo na zatĺkanie klincov. Ak by vám nestačilo ani to, nižšie nájdete test Coca-colou priamo od Everbuying.net.

Navyše, jeho predchodca Ulefone be touch, bol porovnaný s iPhone 6. Konkrétne sa jednalo o porovnanie fotoaparátov, ktoré si môžete pozrieť v tomto článku.

Nakoniec, ak si Ulefone be touch 2 objednáte teraz z obchodu Everbuying.net, získate k nemu hneď niekoľko darčekov. Prvým z nich je poštovné zdarma, ktoré platí aj pre Slovensko. Ďalšími sú 32GB microSD karta, ultratenké puzdro, tvrdené sklo či 2-ročná záruka úplne zadarmo. Cena za takýto balíček je s kupónom BT2EB len 180,71 EUR.

Zobraziť ponuku s balíčkom

Ak sa rozhodnete, že príslušenstvo nechcete a vystačíte si len so samotným telefónom, zamierte na tento odkaz (alebo kliknite na odkaz nižšie) a zadajte kupón EBUlefone. Po jeho zadaní cena klesne na veľmi ľudových 157,10 EUR.

Zobraziť ponuku bez balíčka