Be Touch je vlajková loď spoločnosti Ulefone a okrem výkonného hardvéru ponúka aj dobrý fotoaparát. Aby sme to dokázali, porovnáme teraz fotografie 13 Mpix Ulefone so senzorom SONY IMX 214 a 8 Mpix iSight kameru na iPhone 6 Plus. iPhony sa v súčasnosti považujú za referenčné smartfóny a každý výrobca sa ich snaží v každom smere do/predbehnúť. Pozrime sa, ako sa to podarilo Ulefone Be Touch.

Na začiatok sa pozrime, ako sa fotoaparáty správajú v rôznych svetelných podmienkach.

1 1-1

Ako môžete vidieť, fotografie z oboch smartfónov vyzerajú veľmi dobre. Je na nich dostatok detailov, obrázok z Be Touch je však vďaka 13 Mpix senzoru ešte o trochu ostrejší. Na druhej strane, 8 Mpix fotoaparát na iPhone ponúka reálnejšie farby a vyváženú expozíciu. Vďaka tomu môžete vidieť zamračenú oblohu o niečo lepšie.

Fotoaparát na Ulefone Be Touch farby viac saturuje. Vďaka vyššiemu rozlíšeniu a väčšiemu kontrastu tiež ukazuje viac detailov.

3 3-3

iPhone 6 Plus aj Be Touch v slnečnom počasí dosiahli skvelé výsledky. Nie je veľmi prekvapivé, že Ulefone vďaka 13 Mpix senzoru zachytáva viac detailov.

4 4-4

14 14-14

Oba fotoaparáty pekne zachytili pracovníčku Ulefone vnútri budovy a vonku v počas zamračeného dňa.

9 9-9

8 8-8

Problém nie je ani so situáciami, v ktorých je málo svetla. Dá sa postrehnúť len minimálne množstvo digitálneho šumu, záber z iPhonu však má značne žltý nádych.

5 5

Ako môžete vidieť, oba fotoaparáty sú veľmi dobré. Ulefone Be Touch však ponúka obrázky s vyšším rozlíšením a živšími farbami. Na druhej strane, iPhone lepšie zvláda expozíciu a fotografie sa viac podobajú realite.

Ak vás Ulefone Be Touch zaujal, pravdepodobne chcete vedieť, aké komponenty ponúka. Nuž, sú celkom zaujímavé. Zaujme veľkým 5,5-palcovým displejom s HD (1280 x 720p) rozlíšením, osemjadrovým 64-bit procesorom MediaTek MT6752 s taktom 1,7 GHz a 3 GB pamäťou RAM. Samozrejmosťou je 16 GB úložného priestoru či LTE konektivita.

Celé predstavenie je napájané z 2 550 mAh batérie. Telefón beží na systéme Android 5.0 Lollipop, vylepšený je o gestá pri vypnutej obrazovke a zabudnúť sa nedá ani na skener odtlačkov prstov. Nakoniec, cena zariadenia je iba 190 eur.

Ak si do konca mája zakúpite Ulefone Be Touch, dostanete k nemu VR okuliare
Ak si do konca mája zakúpite Ulefone Be Touch, dostanete k nemu VR okuliare

Okrem toho, ak si do konca mája kúpite Ulefone Be Touch od našich kamarátov z Everbuying.net, dostanete k nemu úplne zadarmo RITECH 3D okuliare s virtuálnou realitou v cene ďalších 9,50€. To však nie je všetko, Everbuying.net ponúka možnosť napísať recenziu na zariadenie (možnosť sa otvorí po zakúpení), kľudne aj v slovenčine. Keď tak spravíte, obchod vám formou cashback vráti 15 dolárov (13,50€). Viac o Ulefone Be Touch sa dozviete na tomto odkaze.

Zobraziť rozšírenú špecifikáciu

Tento článok je inzerciou (čo je to?)