Úvod OnePlus OnePlus 2 13 MPx a f/2.0: Takto fotí ešte nepredstavený OnePlus 2, pozrite si...

13 MPx a f/2.0: Takto fotí ešte nepredstavený OnePlus 2, pozrite si VIDEO test

Hoci ešte nebol predstavený, už teraz poznáme takmer všetko podstatné.

0

Zabijaka strednej triedy už poznáme, čo ale obávaný zabijak vlajkových lodí #2? Po predčasnom odhalení niektorých podstatných technických špecifikácií priamo samotným výrobcom máme teraz vďaka populárnemu YouTuberovi príležitosť vidieť, ako bude foto-výbava očakávaného OnePlus 2 podávať výsledky priamo v teréne.

Chlapík pod prezývkou MKBHD stihol ešte pred samotným predstavením zariadenia zverejniť takmer 7-minútové video, kde testuje hlavný 13 MPx fotoaparát s clonou f/2.0 a softvérovou funkcionalitou Clear View, pričom dizajn a iné časti hardvérovej výbavy neodhalil. Ako je to však vôbec možné?

Veľa výrobcov smartfónov posúva čerstvo-predstavené novinky niektorým renomovaným mediám, resp. bloggerom, aby mali dostatok času na prípravu recenzie, ktorú zverejnia tesne po uvedení na trh. Je teda veľmi pravdepodobné, že spoločnosť OnePlus sprístupní nástupcu za One ihneď po oficiálnom odhalení.

V prípade MKBHD a zverejnených fotografií ide ale zrejme skôr o netradičný marketing, prostredníctvom ktorého chce OnePlus nalákať potencionálnych záujemcov a zlepšiť tak nadchádzajúce obchodné výsledky.

OnePlus Two s čipsetom Snapdragon 810 vo vylepšenej verzii, konektorom USB Type-C, 4GB LPDDR4 RAM-kou či senzorom na odtlačky uvidíme po prvý krát až koncom júla.

oneplus-2-2 oneplus-2-1 oneplus-two oneplus-2