Úvod Konkurencia Apple APPLE: 99% ľudí, ktorí majú iPhone ho absolútne milujú

APPLE: 99% ľudí, ktorí majú iPhone ho absolútne milujú

41

Apple včera uverejnil dve nové videá, v ktorých zdôrazňuje, že ich iPhone je zariadenie, ako žiadne iné. Oba 30-sekundové klipy končia rovnakým sloganom. Prvý z nich sa volá „Loved,“ teda „Milovaný“ a jednoducho všetkým oznamuje, že 99% ľudí, ktorí vlastnia iPhone, milujú svoj iPhone. Zatiaľ nie je jasné či Apple skutočne zorganizoval nejakú anketu, na základe čoho by mohol použiť toto tvrdenie, alebo si tento údaj vymyslel.

Nedávny prieskum totiž tvrdí niečo úplne iné. Podľa neho sú ľudia najspokojnejší s Galaxy Note 4 a Galaxy Note 3. iPhone 6 Plus sa nachádza na treťom mieste, zatiaľ čo iPhone 6 na piatom mieste, hneď za Galaxy S5. V danom prieskume sa neobjavili najnovšie zariadenia od Samsungu, Galaxy S6 a S6 edge.

Druhé video s názvom „Hardware and Software“ vysvetľuje, ako Apple navrhol obe súčasti smartfónu, vďaka čomu má zariadenie fungovať jednoducho lepšie. „Keď navrhnete celý telefón, všetky súčasti pracujú spolu, ako jeden úžasný celok,“ vysvetľuje Apple.

Čo sa spomínaného sloganu týka, tu je: „Ak to nie je iPhone…. nie je to iPhone.“ Veľmi, veľmi hlboká myšlienka. Videá nájdete nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=3JnWCSyXLC8

https://www.youtube.com/watch?v=wl3PlrPq8sw