Len nedávno sme počuli prvé zvesti o novom phablete od LG, ktorý nesie označenie G4 Pro, s modelom G4 však bude mať zrejme spoločné len dizajnové črty.

Špecifikácia, konštrukcia ako aj rozmer dostanú dávku steroidov a už predošlé dohady hovorili o celokovovej konštrukcii, ktorú aktuálne potvrdil ďalší zdroj a určite stojí za pozastavenie aj špecifikácia.

LG G4 Pro bude vybavený 5,8 palcovým displejom s QHD rozlíšením 1440 x 2560 pixelov, o jeho pohon sa postará výkonný čip Snapdragon 820 v kombinácii so 4 GB RAM, a interná pamäť bude mať hodnotu 32 GB, resp. 64 GB.

Už súčasný LG G4 dokáže so svojim prepracovaným fotoaparátom zhotoviť skvelé fotografie, Pro verzia bude na tom ešte lepšie.

Ponúkne totižto až 27 MPix zadný fotoaparát a selfie maniaci si zase užijú s 8 MPix prednou snímacou jednotkou.

Aj Keď nie sú informácie oficiálne potvrdené, objavili sa na čínskej sociálnej sieti Weibo, odkiaľ sa už neraz verejnosť dozvedela detaily o pripravovaných zariadeniach, ktoré sa neskôr potvrdili.

Mimochodom, ak si plánujete zaobstarať poriadny smartfón, LG G4 Pro by mal byť predstavený v októbri, takže určite počkajte. Cena však určite nebude najmenšia.