Úvod Operátori Orange HLASOVANIE: Páči sa vám novinka Orange VÝHODY?

HLASOVANIE: Páči sa vám novinka Orange VÝHODY?

"Nový lojalitný program Orangeu je postavený na troch princípoch: jednoduchosť, personifikácia a relevantnosť."

10
Webové rozhranie Orange VÝHODY

Zákazníci oranžového mobilného operátora majú k dispozícii novú službu so špeciálnou aplikáciou, ktorá im na jednom mieste poskytne cielené akcie a rôzne ponuky u viac ako 100 obchodných partnerov, a to vrátane populárneho fast-foodu McDonald’s alebo značkových predajní ako DIESEL. Nás by ale teraz zaujímalo, aký je váš názor na novinku a či ju hodláte aj využívať.

Čerstvá aplikácia, ktorú už nájdete v obchode Google Play, tak poskytne zákazníkom Orange možnosť využívať výhodné cenové zľavy bez akýkoľvek komplikovaných úkonov. Stačí len teda, aby si ju do svojho Android (resp. iOS) zariadenia nainštalovali, zaregistrovali sa na webe orangevyhody.sk a následne nadobudnú prístup k ponúknutým výhodám od operátora. Za nič navyše neplatia vopred, ako to je známe z fungovania akciových portálov. Zľavu stačí iba prostredníctvom aplikácie VÝHODY rezervovať a v danej prevádzke potom použiť.

Pri tvorbe programu vychádzal Orange zo zistenia, že zákazníci výhody často nevyužívajú len preto, lebo sa v nich nevedia zorientovať, o benefitoch nevedia alebo ich práve nemôžu využiť, pretože si napríklad zabudli vernostnú kartu,“ znie časť textu z tlačovej správy.

Každý deň ponúkne aplikácia zákazníkom výhody v štyroch špecifických kategóriach – zľavy na nákupy, zážitky, personalizované telekomunikačné výhody a digitalizované vernostné karty, ktoré však mobilný operátor sprístupní až začiatkom júla.

Ako jediný lojalitný program ponúknu Orange VÝHODY na jednom mieste aj personifikované akcia a zľavy na telekomunikačné služby, ktoré bude Orange pripravovať na základe odhadovaných komunikačných potrieb každého zákazníka individuálne.

[yop_poll id=“35″]