Najväčší operátor na Slovensku, Orange, dnes na svojej tlačovej konferencii predstavil novú aplikáciu určenú pre svojich verných zákazníkov. Volá sa Orange výhody a už tak, ako jej názov napovedá, prinesie niekoľko zaujímavých ponúk priamo určených pre vás.

Aplikácia je rozdelená na šesť základných položiek, ako napríklad nákupy, zážitky, len pre mňa, partneri, atď. Tieto ponuky a atraktívne zľavy budú špecificky cielené pre vás. Na základe profilu a lokality zákazníka vám tak Orange prinesie relevantné a exkluzívne ponuky.

Výhody ako poďakovanie

„Chceme, aby naši zákazníci vedeli, že si ich vernosť vážime a aby to pocítili aj na konkrétnych výhodách a odmenách, ktoré im poskytujeme ako poďakovanie za to, že sú s nami. S programom Orange výhody im chceme spríjemniť každý deň výhodami, zážitkami a prekvapeniami pre nich osobne, ktoré odteraz nájdu kedykoľvek na jednom mieste,“ vysvetľuje Zuzana Nemečková, riaditeľka obchodného úseku spoločnosti Orange Slovensko.

Takto cielené zľavy budú opäť poskladané z niekoľkých podkategórií, ako napríklad cestovanie, adrenalín, hudba, kultúra, šport a ďalšie. Ako príklad Orange uviedol zvýhodnené vstupy na spoločenské podujatia.

„Našim cieľom je, aby mohli zákazníci využívať bohatú ponuku benefitov každý deň vďaka mobilnej aplikácii, ktorú môžu mať vždy pri sebe, vo svojom smartfóne. Môžu si tak byť istí, že im žiadne výhody ani prekvapenia, ktoré pre nich pripravujeme, neujdú, hovorí Z. Nemečková. Výhody programu môžu využívať samozrejme aj zákazníci bez smartfónov prostredníctvom internetového portálu www.orangevyhody.sk.

Viac ako 100 partnerov, bez príplatku

Do Orange výhody sa zapojilo viac ako 100 partnerov, vrátane veľkých sietí, ako napríklad drogéria dm, McDonald’s, DIESEL, EXIsport, CBA a ďalšie. Vašu vernostnú kartičku tak budete mať tak, ako v prípade O2, stále pri sebe v telefóne. Každý jeden z partnerských obchodov by ju mal akceptovať. Chýbať nebudú ani elektronické letáky produktov a služieb, ktoré budú dostupné nie len v mobile ale aj na webe. Vďaka tomu budete mať rýchlejší prístup k najčerstvejším informáciám. Dobrou správou je aj to, že Orange výhody budú dostupné bez príplatku a pre všetkých zákazníkov, či už tých využívajúcich paušálne služby, alebo predplatenku.

Aplikácia je už dostupná na stiahnutie pre Android zariadenia, iOS verzia príde čoskoro. Je nutné podotknúť, že aplikácia ešte nie je vo finálnej verzii a postupne do nej pribudnú ďalšie funkcie, ako napríklad notifikácie, ktoré vás upozornia na najnovšie zľavy, resp. akcie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.interway.orange_vyhody“]

orange-vyhody-1
orange-vyhody-2
orange-vyhody-3
orange-vyhody-4
orange-vyhody-5
orange-vyhody-6
orange-vyhody-7