Inteligentné telefóny sa pomaly ale isto dostávajú aj k ľuďom, ktorí doteraz fičali na starých dobrých „hlúpych“ telefónoch. Práve pre nich je tento návod, takže ak ste skúsenejším používateľom Androidu, neprekvapte sa, ak vám príde príliš jednoduchý.

Jednou z najpoužívanejších aplikácií na telefónoch je nepochybne Messenger od Facebooku, cez ktorý komunikujú mnohí z nás. Táto aplikácia prichádza so zaujímavou, no niekoho otravnou funkcionalitou četových hlavičiek. Sú to okrúhle ikonky, ktoré sa prilepia na bok obrazovky a slúžia ako rýchly prístup k danej konverzácii. Ak vám prekáža natoľko, že by ste ju najradšej zakázali, máme pre vás rýchly návod, ako na to.

V prvom rade si prirodzene musíte otvoriť aplikáciu Facebook Messengeru. Potom kliknite na ozubené koliesko, ktoré je umiestnené vpravo hore. Následne tapnite na „Četové hlavičky,“ vďaka čomu sa dostanete priamo na obrazovku, kde sa táto funkcia dá vypnúť. Aby ste tak spravili, stačí tapnúť na posuvník, ktorý je úplne hore.

Ako sme spomenuli už na začiatku článku, tento návod je určený pre začiatočníkov. Prosím, vyvarujte sa zbytočným komentárom, ktoré by na to poukazovali.