LG Band Play

Juhokórejský výrobca práve predstavil v domácej krajine celkom netradičnú novinku. Android zariadenie s technickými ‚mid-range‘ špecifikáciami tentokrát mieri priamo na hudobných nadšencov, ktorí pri sebe neustále potrebujú kvalitný zvuk.

V základnom balení LG Band Play totiž nájdete slúchadlá QuadBeat 3. Tie spoločnosť uviedla na trh v rámci originálneho príslušenstva pre jej súčasnú vlajkovú. Konštrukcia nového smartfónu navyše ponúka – podobne ako aj G4 – reproduktor o výkone jedného wattu.

Band Play poháňa čipset Snapdragon 410, systém beží na verzii 5.1 Lollipop a jeho 5-palcový displej dosiahol iba HD rozlíšenie. Zabudnúť ale určite nesmieme ani na 13 MPx fotoaparát s automatickým zaostrovaním prostredníctvom asistencie laseru, 2 GB operačnej pamäte či 2300 mAh batériu.

A aj keď nie je jeho hardvérová výbava príliš zaujímavá, spoločnosť LG si bude zaň pýtať niečo okolo 350 amerických dolárov. Zákazníci dostanú pritom na výber z dvoch farebných variant – bielej a čiernej. O oficiálnej dostupnosti mimo Kóreu zatiaľ nepadlo ani slovo.

LG Band Play
LG Band Play