Kórejský gigant Samsung si podal ruku so spoločnosťou Marvel, výsledkom čoho je okrem marketingových aktivít a rôznej podpory vlastných produktov aj špeciálna verzia smartfónu Samsung Galaxy S6 edge.

Jedná sa o limitovanú edíciu v Iron Man looku, pričom je Galaxy S6 edge oblečená do červenej farby so zlatým orámovaním a maskou Iron Man-a na zadnej strane zariadenia.

Tomuto vzhľadu je prispôsobené aj užívateľské prostredie, balenie smartfónu či bezdrôtová nabíjačka.

S6_IronMan_NewsKeďže bol avizovaný iba obmedzený počet 1000 kusov, už od začiatku bolo jasné, že sa tento smartfón stane zberateľským artiklom pre zarytých fanúšikov komiksovej Avengers série.

JD.com je druhý najväčší online predajca v Číne a práve tento obchod usporiadal aukciu, v ktorej ste si mohli túto edíciu smartfónu vydražiť.

Aukcia dopadla nad mieru úspešne a šťastný majiteľ zaň zaplatil po prepočte niečo málo cez 90 000 dolárov!

K TÉMERECENZIA Samsung Galaxy S6 a S6 edge

Samsung Galaxy S6 edge Iron Man, ktorý bol pre aukciu určený, mal sériové poradové číslo 66, pričom práve číslo 6 patrí v čínskej kultúre medzi šťastné čísla.

Nový majiteľ teda musí byť naozaj šťastný a to rovno dvojnásobne.

Táto unikátna verzia smartfónu je určená iba pre domáci trh v Južnej Kórei a získať ho v inej krajine je teda možné len skrz aukcie a podobne, zariadenie však zožalo veľký úspech a preto sa možno dočkáme ďalších kusov aj pre ostatné trhy alebo poprípade ďalšej limitovanej edície s iným marvelovským hrdinom.

Páči sa vám toto prevedenie Galaxy S6 edge?