Samsung

Samsung zrejme predstaví v blízkej budúcnosti ďalšiu variantu tohtoročnej generácie vlajkovej lode. Tá by mala disponovať odolnejšou konštrukciou, ktorá ochráni jemné ústrojenstvo pred nepriaznivými vplyvmi vody či piesku.

Naznačuje to web stránka spoločnosti pre program PLUS, kde sa Galaxy S6 active objavil po boku klasického Galaxy S6 a S6 edge, pričom výrobca uvádza v príslušnom políčku, že bol predstavený 4. apríla, teda v rovnaký deň ako ostatné dva modely.

Galaxy S6 Active
Galaxy S6 active

Internetom však už pár dní kolujú fotografie, ktoré vyzerajú ako oficiálne rendery odolného smartfónu v dvoch farebných prevedeniach, hardvérovými tlačidlami pod displejom a zadnou stranou s digitálnym vzorom kamufláže, kde svieti okrem nápisu Galaxy S6 active aj logo amerického mobilného operátora AT&T.

Ako býva viac-menej tradíciou, očakávame veľmi podobné technické špecifikácie akými disponuje Galaxy S6, a to vrátane Quad HD zobrazovacej jednotky, senzora na meranie srdcového tepu alebo výkonného čipsetu Exynos 7420. Chýbať by ale mal senzor na odtlačky prstov.

samsung-galaxy-s6-active-1 samsung-galaxy-s6-active-2