Úvod Výrobcovia Xiaomi LIVE Xiaomi predstavuje Mi 4i – pozerajte priamy prenos!

LIVE Xiaomi predstavuje Mi 4i – pozerajte priamy prenos!

0

Nová vlajková loď čínskeho giganta, Xiaomi Mi 4i je bližšie, než kedykoľvek predtým. Rovnako, ako jej predchodcovia, aj novinka by mala ponúknuť bohatú výbavu, vysoký výkon a naopak, veľmi prijateľnú cenu.

Xiaomi je najväčšia start-up firma na svete, ktorá má hodnotu cez 45 miliárd dolárov. Predstavenie novinky sa bude konať v Indii, presnejšie v Naí Dillí. India je obrovský trh, ktorý je však extrémne citlivý na správnu cenu. Ak je cena vyššia, ako by mala, firmy v nej nepredajú takmer nič. Ak je však cena na správnej úrovni, úspech je takmer zaručený. Presne o to sa dnes bude snažiť obľúbený Xiaomi.

Čo teda môžeme čakať od Mi 4i? V prvom rade by mal byť vyrobený z plastu, keďže sa výrobca snaží o dosiahnutie čo najnižších nákladov. Xiaomi bol v promovaní svojho zatiaľ nepredstaveného telefónu celkom proaktívny. Mi 4i by tak mal ponúknuť displej s vyšším rozlíšením, kvalitnú, aj keď plastovú konštrukciu, väčšiu batériu než iné telefóny a príjemné spracovanie, ktoré sa bude pohodlne držať.

Celé je to teda zahalené rúškom tajomnosti, no aká bude pravda sa dozvieme už čoskoro. Priamy prenos bude v angličtine, nie čínštine, tak si ho môže vychutnať aj väčšina ľudí na svete.

Sledujte živý prenos z predstavenia Xiaomi Mi 4i