Úvod Výrobcovia HTC HTC: One M9 nie je všetko, máme prichystané ďalšie prekvapenie!

HTC: One M9 nie je všetko, máme prichystané ďalšie prekvapenie!

12
HTC One M9

Tak sa zdá, že taiwanský výrobca má jedno eso ešte stále v rukáve. Nedávno predstavenou vlajkovou loďou vraj pre tento rok nekončí, práve naopak. Dočkáme sa nakoniec väčšieho a výkonnejšieho HTC One M9 Plus?

Šéf amerického HTC totižto prezradil, že v posledných marcových týždňoch uskutočnia ďalšie veľkolepé predstavenie záhadnej novinky, ktorá by malo mať blízko k ‚extrémnej diferenciácii medzi Samsungom a iPhone‘. Bližšie detaily však neposkytol.

Keď sa pozriem na One M9, vidím, že budujeme veľmi prémiové zariadenie. Nemôžem tu však zastaviť. Máme pripravené obrovské predstavenie medzi stredom a koncom marca,“ uviedol Jason Mackenzie z HTC America.

Či ale pôjde o smartfón, tablet alebo dokonca nejakú službu, je momentálne neznáme. Zatiaľ vieme iba to, že novinka ponúkne niečo, čo ju výrazne odlíši od hlavných konkurenčných produktov. S rastúcimi únikmi, kde pózuje neznámy HTC mobil, sa však šance na predstavenie ďalšieho Android smartfónu nepochybne zvyšujú.

Samsung aj Apple majú momentálne až dve rôzne verzie vlajkovej lode. Podobnou cestou teda môže už čoskoro ísť aj High Tech Computer.