Pozadie z HTC One M9+

Pár dní pred očakávaným predstavením väčšieho súrodenca One M9 začínajú kolovať internetom tapety, ktoré v ňom podľa všetkého nájdeme už po rozbalení krabice. Sprístupnil ich jeden z vývojárov populárnej HTC ROM-ky MaximusHD.

Zároveň však prezradil, že nový One M9+ (interné označenie Hima_Ultra) nebude dostupný iba na ázijskom trhu, ale aj u nás v Európe. Oznámenie mediálneho podujatia s názvom ‚Viac ako One‚, ktoré sa zrealizuje 8. apríla v Pekingu, vyvolalo totiž v mnohých fanúšikoch veľké obavy.

Pred-inštalovaných pozadí z očakávanej HTC novinky je momentálne k dispozícii až 16, pričom rozlíšenie tvorí 2880 x 2560 pixelov.

One M9+ bude prvým smartfónom vôbec od taiwanského výrobcu, ktorý dostane do výbavy Quad HD zobrazovaciu jednotku. Jej uhlopriečka údajne dosiahne ideálnu veľkosť 5.2″. Vývojár taktiež na sociálnej sieti Twitter spomenul integráciu pokročilého čipsetu MT6795 od MediaTeku, čo sme očakávali už pri klasickej verzii. Tá ale nakoniec prišla so Snapdragon 810 od amerického Qualcommu.

Osem-jadrový MT6795 zvládne natáčať Full HD videá pri 480 snímkoch za sekundu.

Všetky pozadia si môžete v plnom rozlíšení stiahnuť z tohto ODKAZU.