Úvod Výrobcovia HTC HTC: To, čo chystáme bude to najlepšie vôbec, prídu „obrovské prekvapenia“

HTC: To, čo chystáme bude to najlepšie vôbec, prídu „obrovské prekvapenia“

13

Vyzerá to tak, že HTC si pre svojich fanúšikov pripravila skutočne bohatú nádielku. Jeff Gordon, seniorský šéf pre online komunikáciu včera na Twitteri zverejnil zaujímavý tweet. V ňom tvrdí, že zariadenia, na ktorých pracujú a ktoré v tomto roku predstavia budú „najlepšie vôbec,“ pričom by sa medzi nimi mali objaviť aj „niektoré obrovské prekvapenia.“ To je dosť odvážne tvrdenie a tak sa už teraz nevieme dočkať na novinky od taiwanského výrobcu.

Medzi novými zariadeniami od HTC pre rok 2015 by sa mal nachádzať nástupca ku One (M8). Toto zariadenie momentálne figuruje pod označením HTC Hima a ponúka 5-palcový 1080p displej, 64 bitový procesor Snapdragon 810, 3 GB operačnej pamäti RAM, 20 Mpx zadný a 13 Mpx predný fotoaparát, Android 5.0 Lollipop a používateľské rozhranie Sense 7. Pripravovať by sa mohla aj variant s označením Hima Ultra, ktorý by mal ponúknuť 5,5-palcový displej s Quad HD rozlíšením.

tweet

Výrobca však pracuje aj na nových zariadeniach radu Desire. Tých by sme sa mali dočkať už o pár dní na CES 2015. Na vlajkovú loď si však s najväčšou pravdepodobnosťou budeme musieť počkať.

V našom pokrytí roku 2015 majú novinky od HTC svoje pevné miesto a preto neváhajte a navštívte nás aj nabudúce.

Zdroj: PA