Úvod Novinky Smartfón Honor 6 Plus je dostupný už aj pre slovenských zákazníkov

Smartfón Honor 6 Plus je dostupný už aj pre slovenských zákazníkov

2

Nedávno-predstavený čínsky obor s nabitým technickým špecifikáciami pomaličky prichádza na pulty obchodov. V jednom z nich si ho môžete dokonca objednať aj na Slovensko. Výde vás pritom na necelých štyristo amerických dolárov bez poštovného a ostatných príplatkov.

Honor 6 Plus uzrel svetlo sveta len pred nedávnom a už je dostupný pre väčšinu krajín po celom svete. K nám stojí jeho dovoz prostredníctvom služby DHL rovných 39 dolárov – slovenský zákazník si naň počká zhruba od 5 do 7 dní.

Android smartfón ponúka 5.5-palcový Full HD displej s vysokou hustotou pixelov (485 PPI), slot pre microSD kartu, Android 4.4.4 (používateľské prostredie EMUI 3.0), netradičný tzv. ‚duálny fotoaparát‘ s BSI alebo 8-jadrový procesor Kirin K925 (1.8 GHz) od HiSillicon. Energiu zase zabezpečí 3600 mAh batéria. Zabudnúť ale nemôžeme ani na 3 GB operačnú pamäť a podporu pre 4G FDD-LTE sieť.

Ako už zrejme každý z vás tuší, veľkým marketingovým ťahom je práve samotný 8 MPx foťák, ktorý dokáže zaostriť za naozaj bleskový čas – len 0.1 sekundy. Kombinácia dvoch senzorov navyše umožní vyhotoviť zábery v rozlíšení až do 13 MPx. Vo výbave nájdeme taktiež i duálny blesk pre lepšiu kvalitu v horších svetelných podmienkach.

Produkt si môžete zakúpiť priamo v e-shope oppomart.com, kde nájdete k dispozícii model v bielom prevedení a so 16 GB interným úložným priestorom. Pred kúpou si však radšej skontrolujte kompatibilitu s technológiou vášho mobilného operátora, aby mobilné zariadenie fungovalo podľa vašich predstáv. Rovnako netreba zabúdať ani na také CLO alebo DPH, ktoré finálnu sumu mierne navýšia.

Za dovoz Honor 6 Plus zaplatíte 39 $
Za dovoz Honor 6 Plus zaplatíte 39 $
Zdroj: oppomart.com via phonearena.com