Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Honor 6 Plus: Čínsky stroj s dual-foťákom, ktorý zaostrí za 0.1...

Huawei Honor 6 Plus: Čínsky stroj s dual-foťákom, ktorý zaostrí za 0.1 sekundy

4

Po čerstvom Android tablete tu máme ďalšiu, tentokrát dlhšie očakávanú novinku z Číny, ktorá disponuje dvojitým, ultra-rýchlym foťákom, veľkým displejom či poriadnou batériou.

honor-6-plus-cipsetSpoločnosť Huawei konečne predstavila obra Honor 6 Plus. Prevažná väčšina doterajších špekulácií sa tak nakoniec potvrdila. 5.5-palcová novinka disponuje čipsetom Kirin 925 (8-jadrový CPU s frekvenciou 1.8 GHz), 1080p displejom a so špeciálnym obrazovým procesorom (tzv. ISP – Image Signal Processor), ktorý dostal za úlohu asistovať používateľovi pri fotení.

Medzi technickými špecifikáciami nájdeme taktiež 3.600 mAh batériu, 3 GB operačnej pamäte a 32 GB úložného priestoru s možnosťou ďalšieho rozšírenia. Najzaujímavejším prvkom smartfónu je však nepochybne hlavný duál-fotoaparát s duálnym bleskom (dva 8 Mpx senzory, veľkosť pixelov = 1,85 mikrónov) s ohromnou rýchlosťou, čo Huawei nazýva v preklade tzv. ‚symetrickou technológiou duálneho foťáku‘. Ak stlačíte spúšť, fotku vyhotovíte za skutočne šokujúci čas – iba 0,1 sekundy.

Kombinácia dvoch senzorov pritom všetkom dokáže vyhotoviť snímky v rozlíšení až 13 Mpx; taktiež zabezpečí kvalitnejšie diela pri fotení v horších svetelných podmienkach či prinesie rôzne možnosti v nastavení hĺbky ostrosti, podobne ako HTC One M8.

huawei-honor-6-plus-3

Dizajn nového mobilného zariadenia vzbudzuje pocit podobnosti so staršími generáciami iPhone, a to hneď z viacerých uhľov pohľadu. Stačí si jednoducho všimnúť krivky a zaoblenie častí konštrukcie s hliníkovým rámikom.

Huawei Honor 6 Plus sa začne predávať v oficiálnom e-shope už budúci týždeň za zhruba 320 (3G verzia) a 400 (4G verzia) amerických dolárov.

VIDEO: Honor 6 Plus

https://www.youtube.com/watch?v=gfuCWlrX0K4

Zdroj: honor.cn via phonearena.com