Úvod Konkurencia Apple POTVRDENÉ: iPhone 6 bude mať maličkú batériu. Na jej kapacite sa smejú

POTVRDENÉ: iPhone 6 bude mať maličkú batériu. Na jej kapacite sa smejú

47

Jedna z najväčších obáv, ktorú majú perspektívni majitelia nového iPhone 6, ktorý Apple predstaví už túto jeseň je jeho výdrž batérie. Podľa dobre známych informácií má Apple predstaviť 4,7 palcový model, ktorého displej bude na batériu oveľa väčšou záťažou ako aktuálne 4 palce.

Na internete sa dnes objavila fotografia batérie, ktorá má byť použitá v novom iPhone 6. Na tom by nič nebolo, ak by sa nejednalo o malinký článok o kapacite 1 810mAh. Pre porovnanie, iPhone 5s ponúka 1 560mAh článok a Huawei Ascend P6, ktorý má 4,7 palcový displej až 2 000mAh batériu. Niekoľko zdrojov ďalej tvrdí, že dôvod prečo Apple nesprístupní poriadny multitasking na svojich zariadeniach je práve z dôvodu obáv z výdrže batérie. Niet sa čomu čudovať, 1 810mAh článok toho veľa neznesie.

bateriaiphone

Vyzerá to teda opäť tak, že Apple dá prioritu tenšiemu dizajnu pre praktickejším. Momentálne je však ťažko predpokladať či sa tieto dohady naplnia, no momentálne to vyzerá tak, že nový iPhone nabitý dlho nevydrží. V diskusiách pod niekoľkými článkami ohľadom tejto novinky sa tejto kapacite ľudia doslova smiali.

Informoval o tom server Phone Arena.