Úvod Smartphony Dohady LG potvrdil približný dátum predstavenia ohybného LG G Flex 2 a Vu...

LG potvrdil približný dátum predstavenia ohybného LG G Flex 2 a Vu 4

0

Včerajšok bol pre LG veľkým dňom, keďže predstavil svoju novú vlajkovú loď LG G3 s 5,5″ QHD displejom a laserom na rýchlejšie zaostrovanie. Zatiaľ čo všetky oči boli uprené na Londýn, v Soule prebehla konferencia, na ktorej spoločnosť oznámila svoje budúce plány.Zdá sa, že sa máme na čo tešiť.

Upozornil na to portál GSMarena.

Okrem iného tiež padla reč ohľadom chystaného ohybného smartfónu LG G Flex 2. Minuloročný model priniesol na trh niekoľko zaujímavých inovácií, ktoré sa však – zatiaľ – neuchytili. Spomenúť môžeme napríklad veľký 6 palcový zakrivený displej, flexibilné telo a zadnú časť z plastu, ktorá sa sama opraví. Tento rok by to malo byť ešte o čosi zaujímavejšie. Informátor @evleaks hovoril o novej zaujímavej funkcii, ktorú sme ešte nevideli. LG G Flex 2 by mal byť predstavený koncom roka 2014. To trochu kontrastuje s predošlými dohadmi o prvom štvrťroku 2015, no rozdiel nie je až taký veľký.

LG ďalej hovoril aj o chystanom tablete Vu 4. Tablety Vu mimo Kórey veľký úspech nezaznamenali, no vo svojej domovskej krajine sú celkom úspešné, preto sa plánuje ďalšia generácia. Vu 4 by mal byť predstavený v druhej polovici 2014.