Úvod Výrobcovia LG LG G3 bude prvý telefón, ktorý na automatické zaostrovanie použije laser

LG G3 bude prvý telefón, ktorý na automatické zaostrovanie použije laser

0

Onovej vlajkovej lodi LG už vieme takmer všetko. Vieme, že bude predstavená 27. mája, vieme aké špecifikácie ponúkne a dokonca vieme, s akým príslušenstvom príde.

Jedna z najzaujímavejších funkcií tohto smartfónu je jeho zadný fotoaparát. Podobne ako na HTC One M8, aj LG G3 bude vedieť „prečítať“ hĺbku snímky, vďaka čomu budete môcť vyrobiť rozmazané pozadie, podobné tomu, ktoré zvládajú drahé zrkadlovky.

Obrovskou výhodou každého nového telefónu je jeho schopnosť automaticky zaostriť. Jeden z najlepších telefónov, čo sa zaostrovania týka, sú novinky od Samsungu či Apple. Vyrovnať sa im či dokonca prekonať ich nie je vôbec jednoduché, no LG možno našiel spôsob, ako to dokázať. Spoločne s vylepšenou technológiou optickej stabilizácie obrazu by mohol nový systém pre automatické zaostrovanie z LG G3 spraviť skutočného víťaza spomedzi smartfónov.

 

13 Megapixelov, optická stabilizácia obrazu a teraz aj laser

 

Zadný fotoaparát na G3 ponúkne 13MPix senzor, zatiaľ čo predný fotoaparát by mal disponovať 2,1 megapixelovým rozlíšením. Aby LG nezaspal dobu a vyhovel všetkým tým, ktorí radi fotia selfies, do svojej vlajkovej lode zaimplementoval rôzne gestá, ako napríklad odfotenie fotky, po zovretí ruky v päsť. Všetky informácie a podrobnosti sa dozvieme už v utorok na tlačovej konferencii, ktorú už tak, ako tomu býva zvykom, budeme pokrývať.