Úvod Výrobcovia HTC HTC One (M8) Prime: 5.5″ QHD displej, Snapdragon 805 a 18MPix Duo...

HTC One (M8) Prime: 5.5″ QHD displej, Snapdragon 805 a 18MPix Duo fotoaparát

4

Podobne ako Samsung, aj HTC pravdepodobne pracuje na prémiovej verzii svojej novej vlajkovej lodi, čím chce na svoju stranu prilákať viac a viac ľudí. Najväčšími argumentami pri výrobe novej verzie One (M8) má byť Quad HD displej a masívne vylepšený fotoaparát.

Informoval o tom server PhoneArena.

Zdroje pritom tvrdia, že zariadenie bude predstavené v septembri pod názvom HTC One (M8) Prime, no názov sa momentálne potvrdiť nedá, keďže to vo firme môžu používať len pre interné označenie.

Čo sa špecifikácií týka, tam by mal byť nový One (M8) Prime poriadnou bombou. Ponúknuť by mal totiž 5.5 palcový Quad HD displej, 2.3GHz Snapdragon 805, port pre USB 3.0 a 3GB RAM.

Veľké vylepšenie by sa malo udiať aj v oddelení fotoaparátu. Tam sa HTC údajne rozhodol pre 18MPix senzor, ktorý bude snímať hĺbku scény, samotnú fotografiu by mal nasnímať 5MPix UltraPixelový senzor. Čo nám však nesedí je práve spomínané 18MPix rozlíšenie, keďže sme toho názoru, že to dáva najmenší význam. HTC nás však môže prekvapiť, koniec koncov sú si veľmi dobre vedomí toho, na čo sa ich zákazníci sťažujú najviac a čo mnohých odrádza od kúpy jedného z ich zariadení.