Úvod Výrobcovia LG FOTO: Zaujímavé puzdro LG QuickCircle na prvých detailných fotkách

FOTO: Zaujímavé puzdro LG QuickCircle na prvých detailných fotkách

1

LGnedávno oficiálne predstavil nové puzdro pre pripravovanú vlajkovú loď, LG G3 a to aj napriek tomu, že toto zariadenie ešte nebolo predstavené. Stane sa tak totiž až zajtra. Na internete sa už však stihlo objaviť niekoľko fotografií toho, ako takéto zariadenie vyzerá.

Upozornil na to server GSMArena, fotografie zverejnil server MainGuyen.

Puzdro má na prednej strane okrúhly výrez, v ktorom sa vám budú objavovať tie najzákladnejšie informácie, ako napríklad hodiny, kto vám volá, poprípade rýchle prístupy do rôznych aplikácií.

LG do zariadenia nainštaloval niekoľko vzhľadov hodiniek, aby tým ulahodil väčšine svojich zákazníkov. Každopádne, ako celé puzdro vyzerá a čo všetko dokáže je pekne vidieť vo fotografiách nižšie.

lg-quickcircle-1 lg-quickcircle-2 lg-quickcircle-3 lg-quickcircle-4 lg-quickcircle-5 lg-quickcircle-6 lg-quickcircle-7 lg-quickcircle-8 lg-quickcircle-9 lg-quickcircle-10 lg-quickcircle-11 lg-quickcircle-12 lg-quickcircle-13 lg-quickcircle-14 lg-quickcircle-15 lg-quickcircle-16 lg-quickcircle-17 lg-quickcircle-18 lg-quickcircle-19 lg-quickcircle-20 lg-quickcircle-21 lg-quickcircle-22