Úvod Výrobcovia LG FOTO: LG G3 na ďalších obrázkoch. Už vieme ako vyzerá jeho predná...

FOTO: LG G3 na ďalších obrázkoch. Už vieme ako vyzerá jeho predná strana

6

Nainternete sa objavil ďalší render nadchádzajúcej vlajkovej lodi kórejskej spoločnosti, LG G3. Na internet ju umiestnil jeden z výrobcov puzdier. Tak ako sme už videli na predchádzajúcom renderi, aj tento potvrdzuje, že fyzické tlačidlá sa nachádzajú na zadnej strane zariadenia v konfigurácii dvoch tlačidiel na menenie hlasitosti a jedného na vypnutie a zapnutie telefónu.

Na zadnej strane sa okrem toho nachádza fotoaparát, dvojitý blesk a na druhej strane niečo, čo vyzerá ako nejaký senzor, resp. IR blaster, napríklad pre ovládanie televízie.

g3 g3-2

Pri pohľade na prednú stranu okamžite vidíme, že LG sa opäť posnažil a nový G3 vybavil ultra tenkými rámikmi a 5,5 palcovým QHD displejom. Na novinke by mal bežať Android 4.4 KitKat s novou verziou používateľského rozhrania Optimus UI, ktoré je ladené do minimalistického dizajnu s flatovými farbami.

LG G3 by mal byť predstavený 27. mája, poskytnúť by mal 16MPix zadný fotoaparát, čipset Snapdragon 801, 3 000mAh batériu a vode odolné telo s certifikáciou IPX7.