Úvod Výrobcovia HTC NAŽIVO + ŽIVÝ KOMENTÁR: Predstavenie HTC One 2014

NAŽIVO + ŽIVÝ KOMENTÁR: Predstavenie HTC One 2014

2

Dobrý deň a vitajte na predstavení HTC One 2014, novej vlajkovej lodi HTC pre rok 2014. O HTC One 2014 sme vám dali vedieť v niekoľkých článkoch, jedná sa o zariadenie, ktorého identita bola nesmierne zle chránená. Na niekoľkých miestach sa už dokonca začal predávať ešte pred jeho predstavením. HTC bude predstavenie streamovať naživo, pričom je možné, že pozerať sa bude dať len z ich webu. Pokiaľ by to tak nebolo, odporúčame si stream zapnúť na pol monitoru a na druhej polovici spustiť náš živý komentár.

Nič to však nemení na tom, že predstavené na koniec musí byť a ktovie, možno sa nedočkáme len nového telefónu, ale aj niečoho iného. Poďme si však v rýchlosti zopakovať základné fakty, ktoré momentálne poznáme.

HTC One 2014 má disponovať 5 palcovým Full HD displejom, čipsetom Snapdragon 800 a 2GB RAM. Na zadnej strane by sme mali nájsť dvojicu fotoaparátov, z ktorých jeden je 4 ultrapixelový a druhý s rozlíšením 2 megapixelov. Na prednej strane by sa mala nachádzať 5MPix senzor.

Zariadenie by malo bežať pod taktovkou Android 4.4.2 KitKat, na ktorý HTC nainštaloval nadstavbu Sense 6.0. Pod kapotou sa má skrývať 2 600mAh batéria.