Úvod Novinky Google Päť najlepších rozšírení pre prehliadač Chrome

Päť najlepších rozšírení pre prehliadač Chrome

20

Väčšina jedincov používa na prehliadanie webového obsahu na svojich smartfónoch a tabletoch prehliadač Chrome, ktorý pochádza priamo z dielne Google.

Prehliadač je priamo synchronizovaný s tým desktopovým a tak môžeme v prehliadaní pokračovať na desktope alebo notebook-u. Práve desktopová verzia prehliadača Chrome ponúka možnosti v podobe rôznych rozšírení a existuje ich pár naozaj užitočných a prepracovaných.

Používajte produkty Google-u naplno a zlepšite si prehliadač Chrome na počítači alebo notebooku.

 

Momentum

pic(004)

Otvorte novú kartu a namiesto záložiek a najčastejšie prezeraných webov sa pred vami zobrazí nádherná fotografia s vysokým rozlíšením, ktorá sa pravidelne každý deň obmieňa.

Momentum okrem úžasnej krajiny zobrazuje osobné uvítanie, veľké hodiny, zaujímavý citát, decentnú informáciu o počasí a dokonca si môžete zostaviť zoznam úloh v podobe to-do listu.

pridať rozšírenie Momentum

 

 

iChrome

5a4ef_how_to_iChrome-Extension

Ďalšia skvelá náhrada za novú kartu v Chrome. iChrome je inšpirované službou Google Now, ktorá analyzuje a predkladá Vám dáta, ktoré aktuálne potrebujete alebo ich vyhľadávate.

Google vyhľadávanie, gmail, úlohy, záložky, počasie, správy…všetko na „novej karte“ v Google Now štýle s množstvom widgetov.

pridať rozšírenie iChrome

 

 

Pushbullet

unnamed

Nainštalujte si rovnomennú aplikáciu na svojom smartfóne a spojte svoj počítač so smartfónom alebo tabletom prostredníctvom tohto rozšírenia.

Na monitore sa Vám budú zobrazovať všetky aktivity a notifikácie prebiehajúce na smartfóne a okrem toho môžete navzájom preposielať odkazy, súbory alebo poznámky zo zariadenia na zariadenie.

pridať rozšírenie Pushbullet

 

 

Pixlr

Screenshot-2014-01-21-at-22.38.41 (1)

Pixlr Touch Up je pokročilé rozšírenie, ktoré Vám umožní upravovať fotografie vďaka rôznym nástrojom ako automatická oprava, orezanie, menenie veľkosti, nechýbajú filtre a podobne.

Výhodou je, že rozšírenie dokáže pracovať aj offline a za rozšírením stojí spoločnosť Autodesk známa tvorbou zložitých softvérov pre architektov a dizajnérov.

pridať rozšírenie Pixlr

 

 

StormCloud

tempte

Existuje mnoho spôsobov ako počas používania Chrome zistiť, aké je vlastne počasie. Stormcloud patrí rozhodne medzi najrýchlejší a najelegantnejší spôsob.

Šikovné rozšírenie ukazuje štvordňovú predpoveď, údaje o tlaku a vetre a samozrejme aktuálnu teplotu. V nastaveniach si pridajte vaše mesto a kúpou pro verzie rozšírenia získate viac nastavení a možností.

pridať rozšírenie StormCloud
zdroj: tul.com