Úvod Konkurencia Apple Najdrahší telefón na svete je iPhone. Stojí viac ako 12 miliónov eur

Najdrahší telefón na svete je iPhone. Stojí viac ako 12 miliónov eur

4

Áno, je to skutočne tak. Najdrahším telefónom na svete skutočne nie je Vertu nášho premiéra a áno, cena je v eurách a nie vo forintoch.

Najdrahší telefón na svete stojí cez 12 miliónov eur, pričom je pokrytý ručne vyrobeným #swegom. Na fotografii sa nachádza iPhone 5 Black Diamond edition, za ktorou stojí Stuart Hughes. Označenie „Black Diamond“ si upravený telefón vyslúžil vďaka jeho tlačidlu „Domov,“ ktoré obsadil práve čierny diamant.

Na konštrukcii sa nachádza celkom 600 bielych diamantov, pričom ďalších 53 bolo využitých len pre vytvorenie loga Apple. Displej je prrekrytý zafírovým sklom, ktoré oveľa odolnejšie voči poškriabaniu, než povedzme Gorilla Glass. Posledné čo by ste chceli je poškriabaný 12 miliónový telefón.

iphone5bd1 iphone5bd2 iphone5bd3

Čo sa špecifikácií týka, telefón oproti klasickému iPhone 5 takmer nijak nevyniká. Zhoršila sa len váha, ktorá je po novom 135 gramov, čo je o 23 gramov viac, ako originálne verzia iPhone 5.

Ak sa zamýšľate nad tým, že kto by si takéto niečo kúpil, už nemusíte. Túto špeciálnu edíciu si už kúpil čínsky podnikateľ.

Zdroj: PhoneArena via Stuart Hughes