Úvod Výrobcovia LG Patent na stylus a inteligentné hodinky v jednom od LG

Patent na stylus a inteligentné hodinky v jednom od LG

2

Trh s kúskami technológie, ktoré si môžeme doslova obliecť momentálne pomaly začína rásť. Od Googlu tu máme okuliare s obrazovkou, niečo podobné chystá aj Samsung, inteligentné hodinky sa už celkom usadili a svoje miesto sa snažia nájsť aj fitness náramky. V budúcnosti si pravdepodobne budeme môcť kúpiť aj oblečenie s rôznymi senzormi, topánky s krokomerom a GPS, odolný prsteň s malým displejom na ktorom si zahráme Flappy Bird bez strachu, že drahé zariadenie rozbijeme o protiľahlú stenu či zem, (strop…).

Iste, trh s obliekateľnými produktami technologických gigantov sa začína zapĺňať, veľa z nás si však stále hovorí, na čo mi to bude? Momentálne asi na nič. Výrobcovia sa sústredia sa samostatné zariadenia, ktoré prostredníctvom Bluetooth komunikujú so smartfónom a zobrazujú nám niektoré notifikácie. Ich funkcionalita je však dosť obmedzená.

LG na to ide inak, inšpiroval sa svojim starším patentom

LG na to ide inak. Miesto toho, aby vyrobil samostatné zariadenie sa inšpiroval svojím starším patentom na stylus, ktorý sa nosí na zápästí. Tento nápad sa síce nikdy nedostal do reálne predávaného smartfónu, ale doba trochu pokročila a keďže dnes už veľa ľudí na zápästí nosí svoje inteligentné hodinky, tak by nebolo od veci, dať na spomínaný stylus menší displej.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2:

Tento nápad je celkom zaujímavý, svoje hodinky by ste si zložili a používali ich podobne, ako napríklad S-Pen od Samsungu. Privítali by ste podobného spoločníka vášho smartfónu alebo si myslíte, že je to úplná zbytočnosť, ktoré v reálnom svete nenájde využitie?

Zdroj: Pocketnow