Úvod Hry Archangel: Dychberúce RPG v Google Play

Archangel: Dychberúce RPG v Google Play

8

V obchode Google Play uzrela svetlo sveta čerstvá RPG pecka – Archangel. Ide o akúsi alternatívu za populárne Diablo pre mobilné zariadenia. K dispozícii však nie je vôbec zdarma. S cenovkou cez 3 eurá ponúka nadštandardné spracovanie a takmer určite zaručenú zábavu.

Po pokračovaní úspešnej hry Eternity Warriors tu máme ďalšiu RPG nádielku. Novinku Archangel pokryli vývojári rúškom záhadnej a temnej atmosféry, s čím súvisí aj jej názov. Hráč sa ocitne v ovládaní virtuálneho anjela, ktorý musí priniesť svetlo všade tam, kde zavládla temnota. Počas jeho nebezpečného putovania bude čeliť tvárou v tvár ohavným kreatúram či iným bytostiam s nedobrým úmyslom.

Zoslaný z neba ukončiť peklo

Ako v každej hre podobného žánru, tak ani v tejto nechýbajú rôzne útočne špecialitky, kúzla, hromada predmetov a adrenalínový bojový systém. Archangel navyše ponúka skutočne úchvatne grafické spracovanie, netradičné ovládanie, 30 levelov a prepojenie užívateľského profilu – s nadobudnutým progresom – prostredníctvom tzv. „cloudu„, takže jednoducho vystriedate Android smartfón za tablet bez stratenia Vašich dát.

V prípade, že ste už rozhodnutí novinku zakúpiť, odporúčame najskôr prečítať zoznam odporúčaných Android zariadení: „Asus EE Transformer tablet, Motorola Xoom tablet, Sony xperia S tablet, Lenovo Ideatab, Nexus archangel-android-hra-17 (2012) tablet, Samsung Galaxy S2 (lead device), Samsung Galaxy S4, HTC One X, LG 4X HD, Samsung Galaxy Nexus.“ Vývojár v popise hry na Google Play taktiež varuje, že ostatné zariadenia, ktoré vo vyššie uvedenom zozname nefigurujú, nie sú podporované. [app]com.unitygames.archangel[/app]

Zdroj: play.google.com
Foto: play.google.com